Bolest hlavy, zad, nohou a motání hlavy

Dobry den. Mám na vás prosbu, už třetí měsíc jsem na neschopence, začalo to motáním hlavy, hlava se mi motala nepřetržitě 14 dní, pak mi paní doktorka dala Torekanové čípky, ale nepomohly mi, tak mě poslali do nemocnice, tam mi dělali CTmozku, orl vyšetření, vyšetření na zánět očního nervu a lumbální punkci, nějak se paní doktorce nezdařila, tak ji dělala natřikrát. Vše bylo negativní a lumbálni punkce byla neprokazatelná. Nyní mě čeká ještě magnetická rezonance. Nyní mám také zvýšenou teplotu 37,4 a bolí mě záda tak, že nevydržím stát a sedět. Dále mi těžknou nohy a mívám časté mravenčení. Je to tak 14 dní, co mě začalo bolet levé prso a nad ním to mám takové zatuhlé, mažu to gelem. V noci nemůžu vůbec spát a mám pošramocenou psychyku, nyní užívám léky Zoloft 100, Novalis, Tritico, Betaserc 24, Myolastan a odbolesti mi napsal neurolog Apo diklo. Chtěla jsem se zeptat, co s tím dělat, jestli by nepomohla nějaká rehabilitace nebo lázně. Zatím mi nikdo nedokáže říct, co to vlastně je, každý z lékařů říka, že to chce čas, ale já bych ráda věděla, co mi je. Děkuji za Odpověď. Dana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dano! Podle popisu se může jednat o neulogické onemocnění, jehož povaha je bez specializovaných vyšetření nejasná. Na druho ustranu bych nevylučoval, že se problému můžete zbavit změnou životosprávy. Protože nemám možnost Vás vidět, vyšetřit a vyzpovídat, nejsem s itím jistý, ale podle léků, které berete, bych řekl, že na Vaší životosprávě by se toho dalo vylepšit hodně.

 
Líbí se vám odpověď?
-14 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Odpověd panu doktorovi | Od: Dana | 13.2.2009 07:37
Dobrý den pane doktore tak vy jste mi poradil změnit životosprávu a paní doktorka mě posila na onkologii. Myslíte si že to je taky životosprávou?
reagovat
re:DanaOdpověd panu doktorovi | Od: Pavel | 23.3.2016 21:38
začal bych u motaní hlavy,které u vás vše
odstartovalo to je ten hlavní problém způsobený
např.vyčerpáním,psychickou únavou
,atd.Samozřejmě 14 denní stavy závratí,motání
situaci jen zhorší u každého sebe odolnějšího
jedince!A ve vašem případě ve snaze vám ulevit
jste dostala takovou gardu léku,že se nadá
divit,že se k tomu nabalují potíže,které by jste
možná vůbec nemusela mít.JE POTŘEBA PROČÍST
U VŠECH LÉKU,KTERÉ UŽÍVÁTE VEDLEJŠÍ ÚČINKY
A PROKONZULTOVAT S PRAKTICKÝM
LÉKAŘEM!!!Na mravenčeni nohou určitě zkusíl
bych hořčík,rozhodně podpořit psychiku lékem
antidep. a možná vyš. u revmatologa na HlaB27.
Lázně určitě pomůžou! to je určitě dobrá cesta
!Jen neodborný názor.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x