Bolest klitorisu

Dobrý den, přečetla jsem odpovědi natoto téma. Přesto mám dotaz. Bolestivost u mě neni vyvolána žádným drazdenim. Mám takové bolesti klitorisu spojené s bolestmi podbřišku, že se mi dělá nevolno. Pri predklonu mam tah mezi konečníkem a klitorisem, jakoby byl v tomto místě pasek ktery stahuje oba body k sobě. Nevim jestli tyto obtíže můžou být vyvolany castymi zanety mocoveho měchýe nebo souviset s bolesti páteře. Jsem rok po odstranění vaječníků a od té doby mám trvale nalez zanetu v pochvě a bolesti páteře hlavně v bedrech, křížové kosti a si kloubniho spojeni se zhoršuje posledni dobou tak, že nemohu na nohy. Jsem objednaná na EMG kvůli podezření na myopatii. V současné dobe jsem 3 dny na nemocenské, protože už nezvládám praci s takovou bolesti. Z leku beru tramal, pregabalin, aurorix, neurol a tritico. Stále se nechci smířit se stavem v jakem jsem a brát opiaty. Pres tuto medikaci mám bolesti vytvale. Nemam vubec ulevu ani hodinu. Den je příšerně dlouhý. Bolesti se mi zmirni pouze pokud jsem naprosto ve fyzickém klidu v takovem pololehu. Už jsem naprosto zoufalá, nechci být na nemocenské.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně se bude jednat o zánět je potřeba zhotovit kultivaci včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a podle výsledku nasadit cílenou léčbu, ostatní řešit s neurologem Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: