Bolest krční páteře

Dobrý den,už jsem vám psala o mém problému s krční páteří,moc děkuji za odpověd .Dále bych chtěla doplnit dotaz MR mozku:Dvě drobná nespecif.ložiska juxtakortikálně bílé hmoty mozku na 1.místě post/para/infekční,stacionární v čase.píši protože jsem stále na nemocenské bez zlepšení ,bolest se stupnuje na krku v levo až do ucha a za ucho,dále do HLK a vedle lopatky .měla jsem i kolaps 14.ledna motání hlavy ,bylo mi na zvracení a strašný třes ,trval asi půl hodiny , hlava se motala asi pět hodin ,poté jsem nebyla schopna fungovat vůbec jak jsem byla slabá,byla jsem u lékaře a ten mi naměřil TK 110/60 jinak nic jiného ,čeká mě nejspíš rehabilitace ale ten kolaps už jsem měla podruhé po roce, tak nevím jestli to souvisí s páteří,můj neurolog mě posílá na nakloněnou rovinu co se tím dá zjistit.doplním bude mi 38let.znovu děkuji za názor a odpověd

Odpověď odborníka:

Podle vašeho popisu, který je strohý patrně mozková ložiska s vašimi potížemi nemají souvislost, to ale musí posoudit neurolog a neurochirurg. Léčení závratí je obtížné a to proto, že závrať má vždy více příčin a jednou z nejčastějších je právě porucha v oblasti krční pateře. Cvičení na růuných rovinách patří mezi stimulační cvičení právě ke zlepšení závrativosti a fyzioterapeuté jsou s těmito metodami dobře obeznámeni, takže se nemusíte obávat. Vaše úsilí by tak mělo přínést potřebný léčebný efekt.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: