Bolest lokte a paty

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, manžela u ničeho nic začal předevčerejšky bolet loket, a dnes do rána už nemohl spát, protože se k tomu přidala bolest paty, je to z ničeho nic, pracuje jako kuchař, dělal teď víc dnů v kuse, tak mě napadlo jestli nemůže být přetížený, díky moc za odpoveď

Odpověď odborníka:

Samozřejmě přetížení to může být taky, ale záleží na tom, jestli bolest je jen v klidu nebo začíná po zátěži, jestli kůže nad kloubem je zarudlá, jestli se manžel neléčí s nějakým metabolickým onemocněním apod. Nejlepší bude navštívit ortopeda či revmatologa, zatím můžete podávat Ibuprofen 2-3x 400mg tbl.( pokud nemá manžel žaludeční vředy či jiné krvácivé stavy).

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rýma
Články: Rýma
Rýma je zánět nosní...
Zarudnutí kůže po krému může znamenat alergii na parabeny
Články: Zarudnutí kůže po krému může znamenat alergii na parabeny
Používají se opravdu hodně...
Jste adeptem pro kardiostimulátor?
Články: Jste adeptem pro kardiostimulátor?
Onemocnění srdce existuje...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Krvácení do mozku. Jen rychlá a správná reakce zachrání život
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: