Bolest mezi prsama odpověď

Dobrý Den ještě jednou se tedy na Vás obrácím s tím, že mě oblí mezi prsama.Hrudní kost.Ptala jste se zda to je v klidu.Ano je to právě v klidu a toho se nejvíce děsím,když si lehnu,či sedím a koukám na TV.Pálení žáhy to určitě není to já poznám.Možná zhoršení právě astmatu mě napadlo.Ale co mám tedy dělat ,na alergologii se dostanu až asi za dva měsíce.Ecobec mám 2 krát denně.1vdech.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na Vašem místě bych navštívila praktického lékaře a pečlivě mu vylíčila potíže. Nemyslím si, že se jedná o zhoršení astmatu. Váš lékař Vám může předepsat Helicid, pokud usoudí, že se může jednat o reflux kyselého obsahu žaludku do jícnu. S pozdravem.

MUDr. Anna Svatová Bodnárová
MUDr. Anna Svatová Bodnárová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Léčebna tuberkulózy a respiračních nemocí Janov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: