Bolest nad okem

Dobrý den před dvěma týdny jsem prodělal klasickou rýmu. Asi dva dny po jejím "vyléčení" mě začala trápit celodenní tupá bolest v oblasti obočí. Po třech dnech bolest polevila ale nepřestala úplně. Používal jsem Biotusil na zředění hlenu ale žádný hlen už netekl, ani při inhalování. Mám zajít k lékaři nebo by měla bolest přejít sama, nebo to může být vážné? V nejbližší době totiž nemám moc času na běhání po doktorech pokud to neni orpavdu vážné.

Odpověď odborníka:

Uvedené příznaky by mohly svědčit pro zánět vedlejších nosních dutin (který je třeba léčit antibiotiky), proto doporučuji návštěvu ORL lékaře.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: