Bolest po úrazu

Potřeboval bych poradit jak dále postupovat během své léčbě. Před 10 měsíci jsem měl úraz při fotbalu. Po odkopu míče jsem ucítil silnou bolest v pr. třísle. Poté se vytvořila na třísle boule o velikosti 2cm, která do 3dnů zmizela. Po měsíci klidu jsem po probuzení ucítil silnou bolest v oblasti šourku. Od té doby trpím bolestí šourku, přesněji spodní a horní strany nadvarle při doteku. Občasně při sezení je bolestivé spojení se stydkou kostí a tříslo v místě zranění. Již jsem byl na vyšetření na ortopedii bez nálezu, neruologii kde byla provedena MG rezonance páteře bez nálezu, chirurgii kde byl proveden rentgen a následně i urologii, kde byly provedeny odběry na prostatu, testosteron atd. Na sonu opět žádné anomálie. Poté byla provedena MG rezonance pánve též bez nálezů. Prosím o názor, jak dále postupovat. Dodržuji klidový režim bez sportu Děkuji

Odpověď odborníka:

Jednoznačně je nutný klidový režim, vyšetřený jste kompletně, lékaři se vám věnují, použili všechny dostupné vyšetřovací metody včetně magnt. rezonance. Je možné, že došlo k natažení nějakého úponu, nervu, který je drobný a nelze to prokázat. Potíže trvají 10 měsíců, což je hodně dlouho, také je možné, že zůstanou poúrazové následky. Zkuste si najít nějakého fyzioterapeuta, masáže, jemné protahování, u lékařů jste asi všechny možnosti vyčerpal. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mléko (ne)zahleňuje. Záleží na tom, čemu věříte
Články: Mléko (ne)zahleňuje. Záleží na tom, čemu věříte
Mléko zvyšuje zahlenění...
Diabetická neuropatie
Články: Diabetická neuropatie
Cukrovkou trpí v České...
Zelený zákal
Články: Zelený zákal
Zelený zákal, glaukom, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: