Bolest po užití betoptik

Pane doktore, používám na glaukom Betoptik. Několik posledních měsíců mě kapky silně řežou.Dostala jsem k tomu Hypoterans, užívám 12 dnů a stav je stále stejný.Vydržím to, ale mám obavy,abych něco nezanedbala.Ráda bych ještě nějaký čas na svět koukala.Mimo tento problém mám téměř všechny možné komplikace,které mohou vzniknout po kortikoidech.Může to mít nějakou vazbu,nebo mám zbytečné obavy? Předem díky za Váš čas. Zdraví Věra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Věro. Doporučil bych stav znovu probrat s očařem. Oba zmiňované preparáty nejsou jediné možné v léčbě glaukomu, můžete ve spolupráci s oftalmologem zvolit i jiné. Možná Vám pomohou i informace na www.zeleny-zakal.cz.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: