Bolest pod bruskom zo spinenim .

Dobri den prajem . Rada by som sa spitala na tmave spinenie pocas tehotenstva sprevadzane bolestou pod bruskom podobnymi kontrakciami . Som 22.tizdni tehotenstva . V 15. tizdni tehotenstva som tiez tak spinila a potom doslo k odluceniu placenti na 2.5 cm po dobrati Duphastonu, to bolo lepsie . A teraz sa obavam ze sa to zacina odznova kedze placentu mam na hrane . Ked sa da tak lezim ale kedze mam doma 2 a pol rozcneho chlapceka je to taske . Momentalne ziadne lieky neberiem . A ten hnedi vytok je taky mazlavy . Mam sa obavat potratu ??

Odpověď odborníka:

Milá paní Noriko, měla byste navštívit gynekologa, aby Vám předepsal léky na zastavení krvácení a opět přidal Duphaston. Musíte dodržovat přísný klidpvý režim, pokud krvácíte a máte vcestnou placentu v porodních cestách. S pozdravem

MUDr. Markéta Matoušová
MUDr. Markéta Matoušová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance MUDr. Roman Kříž, Benešov; Oddělení gynekologie a porodnictví Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: