Bolest podbřišku, stydké kosti, beder

Dobrý den pane doktore, Již delší dobu trpím na bolesti břicha, přetrvávají déle než půl roku. Zpočátku mne bolelo celé břicho, ale po několika vyšetření mi byla zjištěna alergie na laktózu. Začala jsem tedy omezovat laktózu v jídle a bolesti z horní poloviny břicha vymizely. Nadále mne však bolí v podbřišku. Hlavně napravo, v oblasti vaječníků, pak dole-jak je stydká kost, kolem velkých pysků, třísla a v zádech v bederní oblasti. Byla jsem u svého gynekologa, který mi udělal ultrazvuk, řekl že vše v pořádku, prohmatal mi břicho, které bylo velmi bolestivé, ale to přisoudil ovulaci.Udělal cytologické stěry (které v pořádku nejsou, kontrola za půl roku), jiné stěry nedělal s tím, že mi to dělal před půl rokem a tam to bylo v pořádku (chlamydie a jiné časté viry a bakterie). Jsem 2 roky od porodu, který probíhal přirozenou cestou, bez komplikací (za hodinu se vším všudy :-) ) Od porodu má můj cyklus místo 28 dnů, 38 dnů-píši vše, nevím,co by pro Vás mohlo být důležité. Před menzes mám opravdu velké bolesti, které bych přirovnala k těm porodním a vystřelují mi právě do třísel, až nemůžu ani chodit. A mám neustálý bílý bezzápachový poševní výtok. Když bylo u gynekologa vše v pořádku, šla jsem za obvodní lékařkou. Vyloučila slepé střevo, zánět moč. měchýře s výsledky, které byly hraniční dle laboratoře U-PH 6,0 / U-BILK stopa / Moc-sedi U ERY 8,0 / U-LEUK 1,0 Na levém stehně se mi objevila prohlubeň, tak mi paní DR řekla, že mám možná namožené svaly ze cvičení (i když až tak moc necvičím) a poslala mě domů ať se šetřím. Bolesti přetrvávají a já nevím co dál, poradíte? Předem děkuji. Jarka

Odpověď odborníka:

Pokud je gynekologické vyšetření normální, pouze kontrola cytologie za půl roku ,cyklus 28 denní to je zcela normální,výtok by bylo potřeba zkontrolovat kultivaci a mikrobní obraz poševní a zkonsultovat s praktickým lékařem případné neurologické vyšetření,zda obtíže nejsou od pateře příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x