Bolest uzlin

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zdali se může jednat o Hodgkinovu chorobu pokud mě bolí po požití alkoholu uzliny na krku, nebo můželi to být způsobeno i něčím jiným? K dalším příznakům patří bolest na hrudi a někdy v podžebří. Krevní testy byly ok, jen zvýšená sedimentace, horečky nemám. Dosud jsem nepodstoupila žádné vyšetření.v tomto směru. Prosím o radu.

Odpověď odborníka:

Milá Alenko, bolest uzlin u lymfomu po požití alkoholu je poměrně dobře známý příznak, ale jde o příznak,k terý je dost vzácný. Vhodné by jistě bylo i doplnit alespon sono břicha, event. CT, máte-li boesti břicha a hrudníku, které nemají žádný známý důvod. Necítíte-li se dobře po již provedených vyšetřeních, odesílající lékař Vás jistě pošle i na další potřebné. Držím palce a věřím, že nepůjde o nic závažného.

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x