Bolest v koleně+2punkce

měla jsem vyrozu po které jsem brala antibiotika a za týden začalo koleno mam stale bolest vždy mě udělaji punkci a daji injekci ale stav se nelepší.injekce diprophos

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím na co se to vlastně ptáte. Někdy se po virose vyvine tzv. reaktivní atrhritida. Pokud se situace nelepší, obratte se na revmatologa, který prozkoumá váš zdravotní stav komplexněji a pomůže stanovit příčiny a souvisloti a také navrhne cílenější léčbu než jsou jen punkce a opichy, bude-li to třeba. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pokud se šíří karcinom prostaty do kostí, pomohou léky i radikální zákrok
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
Jak se hodnotí rakovina prostaty
Články: Jak se hodnotí rakovina prostaty
Stadium neboli rozsah...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: