Bolest v krku

Dobrý den, před půl rokem jsem měl pozitivní výsledek na kapavku, byl jsem přeléčen antibiotiky a absolvoval jsem vyšetření i na ostatní pohlavní choroby, vše vyšlo negativně i opakované stěry z močové trubice. Už delší dobu mě pobolívá v krku, navštívil jsem lékaře, udělány výtěry na bakterie, vše negativní. Stěry z kruku jsem absolvoval celkem třikrát. Chtěl bych se zeptat jestli kdybych měl v krku kapavku, jestli by se to na stěrech z krku oběvilo nebo jestli je na to zapotře bí speciální stěry jen na kapavku. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že při běžných stěrech se kapavka nemusí prokázat, takže doporučuji ještě výtěry na venerologii.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: