Bolest v krku v těhotenství

Dobrý den,chci se zeptat,zda mohu používat ve 40.tt Tantum verde spray na bolest v krku nebo co je vhodné použít? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, stručně-můžete!Pokud by bolest trvala déle než 5 dnů zajděte k vašemu lékaři aby vám provedl stěry a podle nich se bude dále postupovat. Jinak v těhoteství se dají používat prakticky všechny slizniční preparáty/ pastilky, kloktadla, Bioparox spray atd./, které se pouze minimálně vstřebávají do krve.

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: