Bolest v levém třísle.

Dobrý den. Mám jež delší dobu asi dva roky s palčivou bolestí v levém třísle.Podstoupil jsem komletní urologické vyšetření včetně endoskopie.i na kožním jsem byl.Bolest je palčivá pod stydkou kostí a přenáší se do prostaty a varlat.Vše je jako v zánětu.Bolí i při zatlačení na kost.Vše je pro mne nepříjemné a vyvolalo to depresi na kterou již beru Cipralex.Ale myslím že by se měla zjistit příčina.Ještě při všech vyšetřeních tam nikdo nesáhl. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Krásný den.Jistě prožíváte velmi nepříjemné stavy,navíc "nejistota" situaci zhoršuje.V medicině to někdy tak bývá-člověk přichází s obtíží,podstupuje různá vyšetření,-a dovídá se,co mu není,tedy samé "negativní nálezy".Měl by mít radost,ale obtíž trvá,tak se oslava nekoná.Cipralex je vynikající protiúzkostné antidepresívum,vhodné i jako prostředek k ovlivnění chronických bolestivých stavů,takže léčen jste velmi dobře..Nikdy bych si netroufla hodnotit práci kolegů,kteří s Vámi pracovali.Neostýchejte se s nimi znovu hovořit o svých obtížích,připusťte i narůstající pochybnosti.Bolest je velmi obecný příznak,k diagnose příliš nepřispívá.Myslím,že by Vám jistě prospěla i práce s rehabilitačním lékařem,onemocnění v oblasti pánve často vedou k sekundárním změnám pohybového ústrojí,blokádám,vzestupu svalového napětí.Projevem je pak opět bolest-a bludný kruh se uzavírá.Hlavně nezoufejte,nerezignujte.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x