Bolest v podbřišku a tříslech

Dobrý den chtěl bych se zeptat, několikátý den pociťuji mírnou bolest v pravém podbřišku až tříslech. Před deseti lety jsem podstoupil laparoskopickou operaci tříselné kýly. Je možné, aby se kýla znovu objevila na stejném místě, nebo se jedná jen o namožené místo? Tenkrát byla, ale viditelná a pamatuji se, že se bolest k večeru stupňovala třeba i po delší chůzi. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den - prosím, rozhodně vyhledejte chirurgickou ambulanci, k vyloučení recidivy kýly je nezbytné podrobnější vyšetření.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: