Bolest v podpaží.

Dobrý den. Už nějakou dobu mě na pohmat bolí v podpaží. Nejsem si celá jistá ale myslím že jsem si nahmatala bud zvětšené uzilny nebo nepatrné boule. V poslední době se mě také tvoří modřiny aniž bych se někde bouchla. Je mi 17 let. Má cenu s tímto chodit k lékaři ? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Milá Moniko, pokud máte zvětšené uzliny či nějakou jinou rezistenci v podpaž, pak jistě bych s tím k lékaři doporučila zajít, minimálně by Vás mohl poslat na ultrazvuk, který Vám jistě napoví, zda tam máte nějaký problém či ne. Držím palce, ať to nic není.KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: