Bolest v podpříšku

Dobrý den,beru pravidelne bez zapomínání antikoncepci chloe.A poslední 4 dny mám bolesti v podbříšku.Muže být těhotná? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud skutečně užíváte pravidelně a bez zapomínání antikoncepční tabletky, těhotná byste neměla být. Pro bolesti v podbřišku však zajděte k lékaři.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: