Bolest v pravém podbřišku

Dobrý den, už víc jak rok mě při prudkém pohybu, či kýchnutí prudce píchne v pravém podbřišku. Nejčastěji při rychlém vstávání ze sedu. Bolest trvá jen pár vteřin, ale je silná a prudká. Slepé střevo stále mám, pravý vaječník byl odstraněn před šesti lety pro endometriozu, je možné, že se jedná o srůsty? Nebo mám pomýšlet na slepé střevo? Bolest ale nepřichází pokaždé, stane se to jen asi jednou do týdne. Děkuji za odpověď Renata

Odpověď odborníka:

Slepé střevo to velmi pravděpodobně nebude,spíše by se mohlo jednat o srůsty, zvláště byla li při operaci zjištěna endometrióza,pokud by se obtíže stupňovaly jediné řešení by byla laparoskopie.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: