Bolest v pravém třísle při plném močovém měchýři či konečníku

Dobrý den, asi před rokem u mě začala píchavá bolest v pravém tříslu. Byla jsem na vyšetření u lékaře, který mě prohlédl a sdělil mi, že to nic není. Asi před 7 lety jsem se léčila na jeho natažení. Poté bolest ustoupila asi na 4 měsíce a nyní se objevila znovu. Bolest se vždy projeví, když mám plný močový měchýř a nebo konečník. Po vyprázdění bolest ustoupí a není tak nepříjemná. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, popsaná bolest může být jak v důsledku původního natažení šlach v oblasti třísla, tak teoreticky v důsledku dráždění nervů tam procházejících. Pokud Váš lékař nic nenahmatal (v úvahu připadá především kýla), není pravděpodobné, že by byla bolest způsobená něčím závažnějším. Pokud by se však obtíže stále vracely nebo se horšily, jistě je vhodné nechat se znovu vyšetřit (stav se může měnit, může se ozřejmit dříve skrytý příznak apod.).

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x