Bolest vaječníků, krvácení mimo ciklus

Dobrý den, již druhý den mě bodá v podbřišku a v oblasti pravého vaječníku. Včera během dne jsem začala krvácet. Bylo to však krátké ale intenzivní. Jak kdyby mi v břiše praskl balónek s krví a vytekl ven. Bolest však nepřešla. Šest let užívám antikoncepci. Byla mi předepsaná po zjištění velké cysty - jako prevence.

Odpověď odborníka:

Bylo by vhodné kontrolní ultrazvukové vyšetření zda opět nedošlo k vytvoření cysty. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Co vše má zahrnovat...
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na tzv. „zlomené“ srdce můžete opravdu zemřít
Články: Na tzv. „zlomené“ srdce můžete opravdu zemřít
Vědci totiž došli k názoru...
Cholesterol pod lupou: víte, co přesně znamenají naměřené hodnoty?
Když za nemocné klouby může lupénka
Články: Když za nemocné klouby může lupénka
V případě těchto dvou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: