Bolest vaječníků 3 dny po menstruaci

Dobrý den mám třetí den po menstruaci a pořád mě bolí na vaječnících v dolní části zad a někdy i jako nadýmání. Beru třetím měsícem antikoncepci Sunya a těhotná nejsem nikdy jsem totiž neměla pohlavní styk. Před třemi týdny jsem brala antibiotika. Mám strach abych neměla rakovinu vaječníků nebo tak něco. Moje gynekoložka má 14 dní dovču. Jsem hroznej strašpytlík a zmatkář. Moc děkuji za odpověď. S pozdravem.

Odpověď odborníka:

Rakovina to rozhodně není, proč užíváte antikoncepci když nemáte styk? příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Články: Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Vzbudili jste se s ucpaným...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Od holubů ptačí chřipka nehrozí
Články: Od holubů ptačí chřipka nehrozí
Ve světě plném novodobých...
Biologická léčba se ordinuje stále častěji – nyní i u rakoviny vaječníků
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x