Bolest zad

Dobrý den vždy po menstruaci mě tak tři týdny bolí na vaječníkách a v kříži. Bru antikoncepci sunyu, ale pohlavní styk jsem ještě neměla beru jí na upravení menstruace. Mám strach aby to nebyla rakovina nebo cysta. Došla bych si k doktorce, ale v pátek jedu do Chorvatska na týden a dovolenou již zrušit nemohu. Mohu jet na dovolenou? Prosím o radu děkuji.

Odpověď odborníka:

Bez vyšetření vám nikdo neřekne, zda můžete jet na dovolenou , když máte bolesti, rakovina to jistě nebude,ale na vyšetření máte ještě 2 dny rozhodně si na něj zajděte,ať nemáte zkaženou dovolenou. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bechtěrevova nemoc
Články: Bechtěrevova nemoc
Bechtěrevova choroba neboli...
Každé zarudnutí kůže nemusí být alergickou reakcí
Trpíte chronickou hepatitidou C? Na alkohol rychle zapomeňte
Články: Trpíte chronickou hepatitidou C? Na alkohol rychle zapomeňte
Chronická virová hepatitida...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Katarakta
Články: Katarakta
Katarakta, neboli šedý...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: