Bolest žaludku i střev

Dobrý den,je mi 17 let a už 3 roky trpím na bolest žaludku a střev.Byla jsem na ultrazvuku krvi a nic se nezjistilo. Popis: Někdy mi v žaludku doslova bublá a nebo mám pocit plnosti, ve střevech také bublání ale myslím, že s plynatostí to nemá nic společného. Kolikrát jsou to křece a občas to pokračuje ještě průjmem. Ozývá se i kručení. Nezáleží na tom co jím v kolik jím a někdy bolesti trvají i několik hodin třeba dokud neusnu. Předem děkuji za odpověď už vážně nevím co dělat.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Dano, doporučuji Vám domluvit se s Vaším dětským lékařem na dalším gastroenterologickém vyšetření - endoskopii horní části zažívací trubice, případně následované koloskopií. Výrazné zvuky pohybů střev a řídká stolice mohou někdy být způsobeny závažným onemocněním trávicí trubice. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak vyzrát na gynekologické záněty
Články: Jak vyzrát na gynekologické záněty
Infekce a záněty ženských...
Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Články: Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Naše sexualita a sexuální...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Články: Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Jedná se o rozšíření žil...
Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Články: Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Když se řekne žloutenka...
Braní drog zvyšuje riziko přenosu infekčních chorob
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: