Bolest zápěstí

Dobrý den , dcera spadla a na zápėstì se ji udelala boule na takove te vystouple kosti na dotek bolestive a hybat muze jen ji to boli je to naražené ? Kdyby ano dostane sádru ?

Odpověď odborníka:

Je třeba provést rtg snímek a chirurgické vyšetření. Traumatologie bez rtg je slepá. Může se jednat o podokosticovou zlomeninu, znehybnění v sádrové dlaze a sádrovém obvazu zřejmě bude nutné. Poté pohybová léčba na rehabilitaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x