Bolest zubu týden po vrtání

  • Dotaz od: Kateřina N.
  • Publikováno: 20.4.2016
  • uLékaře.cz

Dobrý den, měla jsem zubní kaz, který mě bolel, šla jsem za zubařkou, která mi dala plombu a řekla, že teď už snad v pořádku. Jenže zub je týden po vrtání stále citlivý. Bojím se, abych neměla zánět. Ale to by snad zubařka poznala. Nebo se nedá poznat zánět zubu?? Je normální, že po vrtání bolí zub delší dobu? Děkuji za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, citlivost po vrtání je normální . Důležité je, aby se postupně snižovala. POkud se tak neděje, navštivte svojí lékařku, aby to zkontrolovala.

MUDr. Radoslav Lacina
MUDr. Radoslav Lacina

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Centrum dentální péče

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: