Bolesti břicha a ...

Dobrý den,před rokem jsem se léčila na helicobactera a po roce a půl se mi bolesti žalůdku a břicha vrátili.Měla jsem asi dva dny černou stolici,dnes je barevna hnědočerná.Chci se zeptat jestli se bakterie může vrátit a jestli jsem si stolici nemohla takto zbarvit tím že piju šaratici(mám problém chodit na velkou)Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k recidivě infekce Helicobacer pylori může dojít. Nicméně H. pylori není jedinou příčinou onemocnění žaludku. Při Vámi popisovaných obtížích bych doporučoval návštěvu gastroenterologa a kontrolní vyšetření žaludku

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záněty močových cest trápí mnohem častěji ženy
Články: Záněty močových cest trápí mnohem častěji ženy
Zánět močových cest je...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: