Bolesti břicha a nevolnost

Dobrý den, jen jsem se chtěla zeptat, jestli je důvodem navštívit lékaře zvýšená teplota (38) a bolest v pravém podbřišku, bolest hlavy a nausea - bez jakýchkoliv náznaků se to u mě objevilo včera (tak během dvou hodin), do rána to teda přešlo, ale pořád se cítím "divně" - zůstala bolest v podbřišku, hlavy a nevolnost. Nebo mohlo by se jednat o PMS? Moc děkuji, doufám, že moc nevypadám jako hypochondr. Přeji hezký den. Radka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, horečka není zcela typický příznak PMS, proto návštěvu u lékaře zvažte, obzvláště pokud obtíže neustupují.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: