Bolesti břicha po kolonoskopii

Dobrý večer p. dokotore. Před 10 lety jsem měla ulcerozní colitidu. Nyní několik let v remisi bez problémů.Nyní mi nařídila posudková lékařka kolonoskopii. Pobírám ČID na kyčel a páteř. Byla provedena částečná kolonos. bez přípravy.Po 4 dnech mám stále bolest břicha a zad, lehčí zimnice a velké nadýmání a větry jdou velice šatně. Jako když jsem bývala nemocná. Jsem z toho nešťastná. Bylo mi tak dobře a neměla jsem žádné problémy.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte problémy po prodělaném vyšetření, musíte se obrátit na lékaře, který vyšetření prováděl. Je nutné vyloučit případnou komplikaci

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
Pseudoefedrin – cukr i bič
Články: Pseudoefedrin – cukr i bič
Každý lék může být za...
S pokročilou osteoporózou si nemusíte už ani zavázat tkaničky
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Krevní obraz
Články: Krevní obraz
Krevní obraz je laboratorní...
Zázračnou pěnou proti křečovým žilám
Články: Zázračnou pěnou proti křečovým žilám
Pěnová sklerotizace...
Komplikace pásového oparu: vyrážkou nic nekončí
Články: Komplikace pásového oparu: vyrážkou nic nekončí
Pásový opar je nepříjemné...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x