Bolesti kloubu

Dobry den, uz dlouho me boli kolena.Prisuzovala jsem to praci, nebot jsem pracovala za pokladnou a nohy jsem tak mela ve stejne poloze. Posledni mesice me zacaly budit bolesti v noci, ale ne jen kolena, ale bolest se strida v cele noze. Ted me boli neustale kotnik, pak se k tomu prida i bolest v kolenou, jakoby stala slabost, napnutz sval a krece v prstech u nohou, ale i obcas do ruky. Byla jsem u ortopeda, ted mne poslal na rentgen, ale protoze tam nic nebylo, poslal mne na krev. Vysledky z krve prikladam. Pripadam si hloupe jako nejaky hypochondr, ale pry jsem zdrava zenka, predepsal mi Nimesil na bolest a kdyz nebude zabirat, mam prijit znovu. Brat prasky na bolest neni preci dlouhodobe reseni nebo ano? Omlouvam se, jestli je muj dotaz dlouhy, ale prosim o odpoved, zda muj lekar nemohl neco prehlidnout ci na koho bych se mela obratit. Z neceho preci bolesti pramenit musi. Predem moc dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předně Nimesil není lék "jenom na bolest", ale má výrazné protizánětlivé účinky, pro které je právě doporučován. Každopádně je třeba asi provést komplexnější vyšetření, pouhý krevní obraz nebude dostačující. Obraťte se na svého ortopeda a trvejte na vyšetření.

MUDr. Mgr. Ing. Dalimil Chocholáč, Ph.D.
MUDr. Mgr. Ing. Dalimil Chocholáč, Ph.D.

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: Nemocnice Letovice,
FNOL Traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: