Bolesti kloubů

Dobrý den.mám asi 2 měsíce bolesti kloubů a částečně svalů, rentgen neukázal žádné větší problémy v kyčlích, kde to začalo. Asi před 10 dny jsem dobral Augmentin SR (širokospektrální ant.) Současně beru NIMESIL (záněty kloubů ). Výsledky z rozboru krve ukázali bakter. neznámého původu. Před 5 dny další rozbor na L.boreliozu ukázaly, v první řadě negativní, ve druhé řadě 62. Jinak s klouby jsem neměl větší potíže. Extrémní zátěž při sjezdovém lyžování mi nevadila, spíše naopak.Co to znamená ? Potíže stále trvají. Děkuji předem za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může jít o reakci těla na prodělávanou infekci - dejte tělu čas na regeneraci a zbytečně jej nezatěžujte, i když pohybová aktivita mu dělá dobře, není dobré se nějak extrémně přepínat. Pokud by problémy s klouby přetrvávaly, bude dobré časem se objednat ke specialistovi - tím je revmatolog, který provede hloubkové testy a může nasadit léky na míru zjištěným problémům a odchylkám v laboratoři. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: