Bolesti lýtka po artroskopii kolena

Prosím o radu. Před 12 dny jsem prodělala operaci - artroskopii kolene, kdy mi byly ošetřeny menisky a vyčistěno koleno po úrazu v únoru. Koleno mám stále oteklé, ale větší problém mi dělá bolest, která vychází z pod kolene a bolí stále celé lýtko na pravé straně až ke kotníku. Tento stav byl již hned po operaci, byla jsem na sono žil druhý den po operaci, znovu 8. den - bez nálezu, jen otok. Na interně tvrdí, že je to stav po operaci, na ortopedii, že je to problém cévní. Mám injekce ZIBOR na dalších 10 dnů,Detralex a Aescin-Teva. Léky beru již 4 dny, otok je menší, ale bolest neustává. Nohu bandážuji. Prosím o radu, zda je to normální stav po operaci nebo mám znovu jít k lékařům a ke kterým. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Zdeňko! 12 dní po artroskopii a stále trvající otok - to se mi moc nezdá. Doporučuji konsultovat ortopeda na vyšším pracovišti, v krajské nebo i fakultní nemocnici.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
otazka | Od: Inga | 6.2.2016 17:36
ahoj, chcela by som vediet, ako to nakoniec
dopadlo, kedy bolesti a opuch ustupili a co bolo ich
pricinou, mam totiz tento isty problem :/ dakujem
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x