Bolesti v podbříšku

Měla bych dotaz: Je mi 25let a mam již 3děti 2císařským řezem a před 9 měsíci jsem rodila spontánně.Cca před 2 měsíci jsem prodělala samovolný potrat v 6tt. pote vyčištění v nemocnici,vše pak probíhalo bez problému.Od te doby antikoncepci či jiné věci které by zabranily otěhotnění neberu. Momentálně již třetí den mám bolesti v podbříšku,do toho se přidaly i bolesti zad a ranni prujem,(jinak bych to popsala,že se cítím jako žena před porodem)(menzes mi přitom skončil cca před 10dny)z pochvy mi vychází husty hlenity výtok nažloutlé barvy-místy miniaturni zhloučky krve. Je možné zda bych mohla být opět v jiném stavu a schylovalo by se opět k samovolnému potratu...nebo jak bych si tyto boleti mohla vysvětlit?A jestli bch měla raději co nejdříve vyhledat lékaře?? Děkuji mc za Vaší odpověd.

Odpověď odborníka:

K vyloučení těhotenství si udělejte těhotenský test. Myslím si, že se u vás jedná o infekci děložní dutiny, proto si zajděte ke svému gynekologovi,který vás vyšetří a aplikuje adekvátní léčbu.

S pozdravem

MUDr. Věra Kuralová
 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x