Bolesti zad a břicha

Dobrý den dne 5.5.2009 jsem podstoupila operaci bederní páteře L4/5 mikrodisektomia. Bolesti páteře a ani vystřelování do LDK neustoupily. Naopak přibyli bolesti podbříšku a břicha, může to být také od páteře? Na gynekologii jsem byla tam je vše v pořádku. Předem děkuji za odpověď Monča 20let

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mončo! Operace páteře nemusí znamenat konec bolestem, v některých případech se potíže po operaci i zhorší. Na místě je trpělivá a opatrná rehabilitace pod vedením zkušeného fyzioterapeuta nebo RHB lékaře. Bolesti podbřišku a břicha mohou být od páteře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: