Bolestivost bradavek

  • Dotaz od: pampeliska92
  • Publikováno: 30.8.2012
  • uLékaře.cz

Dobrý den,v poslední pauze jsem nedostala menstruaci,těhotenství bylo vyloučeno,byla zde i bolest břicha,ale zjistil se pouze zánět moč. měchýře. Doslala jsem antibiotika Nolicin,před 2 dny jsem měla pohlavní styk a ode dneška mám bolestivé bradavky.. Beru Softinelle. Mohu být těhotná? Nebo je to pouze reakce na HA?

Odpověď odborníka:

Po 2 dnech od styku je citlivost bradavek z důvodu těhotenství velice nepravděpodobná, přičítal bych to reakci na antikoncepci,chcete li mít jístotu udělejte si za týden těhotenský test. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: