Bolestivý penis - doplnění

" Dobrý den, nedávno jsem se na Vás obrátil s dotazem ohledně bolavého penisu, zejména u kořenu při erekci a pohybu směrem dolů k nohám, při ejakulaci horší průchod spermatu, tlak....Vaše odpověď: "Je možné, že jde u pouhé zhmoždění močo-pohlavních cest v důsledku sexuální aktivity, další pravděpodobnější možností je infekce Pokud by v klidu potíže neustaly, tak navštivte urologii." Za tu dobu se to výrazně zlepšilo, bolest zmizela, někdy při pohl. styku je to ještě cítit, ale už se neprobouzím s bolestí kvůli erekci. Cca týden jsem užíval "Swiss Mega Brusinky", ackoli vim, ze je to s temi doplnky stravy sporne a pil jsem rano urologicky caj. Nicmene i ted se obcas stane, prestoze bolest zmizela, ze pri ejakulaci sperma jakoby pouze vytece, porad se zda, ze to neni zcela pruchodne. Pri moceni vse ok. Kdyby to byl opravdu zanet, je treba navstivit lekare nebo tomu dat jeste cas, aby to odeznelo zcela? Resp. mohu si tim nejak poskodit zdravi, pokud to nebudu intenzivne lecit? Za ten tyden doslo k vyraznemu zlepseni, takze se mi k lekari nechce, ale pokud bych mel mit kvuli tomu nejake komplikace, samozrejme pujdu... Dekuji Odpověď odborníka: Pokud je močení v pořádku, proud je silný a nemusíte přitláčet, tak další dovyšetřování není nutné. Ejakulát nemusí vycházet nutně pod silným tlakem." Vím, že ejakulát nemusí vždy vycházet pod tlakem, ale bylo to obvyklé, ted ho musím pomalu vytlačovat, aby nezůstal uvnitř, při ejakulaci citim mirne paleni... Dam tomu jeste tyden a pokud se to 100% nezlepsi, navstivim lekare. Omlouvam se za tolik dotazu:-) je to hold citlive tema:) Diky

Odpověď odborníka:

Pokud máte pálení, tak by bylo vhodné dovyšetření formou stěru z močové trubice.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Multidisciplinární přístup po operaci zlomeniny kyčle snižuje riziko dalších pádů
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
Chřipka a kojení
Články: Chřipka a kojení
Pomalu nastává období, kdy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Logopedické vyšetření
Články: Logopedické vyšetření
Logopedické vyšetření je...
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x