Boule

Dobrý den, pred měsícem jsem si nechavala odstravit tukové ložisko na pravé tvaři.Znikli ,ale komplikace a do rany se dostal streptokok pyogenes, který zpusobil obrovský zánět a otok.Po hospitalizaci a naslednem přelečení se mi ale udelal zatvrdlá boule 5x3 cm a šířce 2cm.Spadl mi i pravý koutek.Boule není bolestivá.Nevím co dal,ale delat.Masiruji a promazavám masí Hirudoid.Efek,ale nulový.poradíte do dal s tim?S pozdravem Andrea

Odpověď odborníka:

Pokud vám spadl koutek (jedná se o postižení lícního nervu) a přetrvává zatvrdnutí v místě odstranění lipomu (tukový nádor), obraťte se na lékaře, který provedl operační výkon, aby provedl příslušná vyšetření ke zjištění příčiny obtíží, kterých může být celá řada.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: