Boule v trisle

Dobry den...Muj pritel mel asi pred mesicem na leve strane velkou bouly nebo takovou bolestivou nateklinu v trisle po 5 dnech mu zmizela...ted se mu objevila na druhe strane ale zase mu po 4 dnech mizi takze doktorovy nechce......nevite o co by se mohlo jednat?? Muze to mit i vliv na neplodnost??? predem dekuji za odpoved Lucie

Odpověď odborníka:

Může to být projev infekce či zánětu v oblasti malé pánve ( tzn. i pohlavní nemoci), rozhodně doporučuji návštěvu lékaře. Další možností je tříselná kýla.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: