Boule za uchem

Chtěla bych požádat o radu. Udělaly se mi asi 4 boule za uchem, jsou tvrdé, ale na dotek citlivé. Dva dny před jejich utvořením mě píchly dvě včely do hlavy (alergii bych neměla mít) a také jsem asi dva dny před píchnutím dobrala anitibiotika, které mi předepsal lékař (aby se předešlo borelióze). Myslíte, že jsou tyto boule nějak nebezpečné nebo se mi vytvořily jako reakce na antibiotika/štípnutí. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Milá Kristýnko. K rozřešení Vaší otázky by měla postačit návštěva praktického lékaře. Je zapotřebí odlišit reaktivně zvětšené lymfatické uzlinky od jiných podkožních struktur. Odhadovat původ jen na podkladě slovního popisu by bylo nezodpovědné.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: