Boulička v třísle a bolest břicha

Děkuji za odpověď. Nevím jestli se dostanete k minulé zprávě. Šla jsem na chirurgii s bolestma v břiše a s uzlinkou v třísle. Kýlu vyloučil. Vyšetřil mě přes konečník. Vzali mě znova na ultrazvuk a našli mi chudý nález.. Co to znamená? Jak je možné, že před tím tam nic nebylo a dva dny na to se tam něco našlo? dali mi veral proti bolesti a mám si brát 3krát denně ibalgin. Mělo by to zmizet samo nebo se čeká až se to zvětší? sedí to na lymphadenitis nebo co by to mohlo být? Děkuji

Odpověď odborníka:

Myslím, že poslední odpověď byla zevrubná. Každá potíž má svůj vývoj a dochází ke změnám, které jsou sledovány. Jen z vašeho popisu se domnívám, že diagnostika a léčba je odpovídající a další vývoj potíží a stavu dá konečnou odpověď. Stav je třeba sledovat a kontrolovat u vašeho lékaře.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: