Bouličky u ústí moč. trubice

Dobrý den,objevil jsem bouličky u ústí moč trubice,nikdy jsem si jich nevšiml tak nemohu říct zda tam byli a nebo ne. Rád bych se zeptal zda se nemůže jednat o např. kondylomata? rizikový styk naposled před 5 měsíci. Boulička je nebolestivá. Pozoruji je od začátku měsíce,kdy mi začaly bolesti pravě penisu,pálení,atd. atd.,tyto bolesti již nejsou aktuální,je zde pouze tato boulička. v únoru jsem měl podobné problémy s bolestí,byl jsem testován na všechny pohl.choroby a negativní. A znovu tyto bolesti začaly až po návštěvě sauny,od kdy pozoruji právě tyto bouličky. Děkuji za odpověd\'.

Odpověď odborníka:

Teoreticky by o kondylomata jít mohlo, pokud by přibývaly další, nabo se zvětšovaly, určitě doporučuji odstranění.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: