Bradavice

Chtěl by sem se zeptat , mám bradavice na pohlaví a nedávno sem zistil že mám nejaký divný pupínky pod žaludem a byl sem u lékaře a řek mi že si to mám taky natírat wartecem že tím nic nestratím ale ted se mi zdá že si to natíram zbytečně že to bradavice nejsou sú to pupínky které má skoro každý chlap okolo žaludu po natření mi to nemizí , ale mám při stahovaní předkožky nepříjemný pocit pálici trocha jakoby mně to štípalo co si otom myslíte mám si to natírat dál ? já to asi prestanu protože mám pocit že bradavice to nejsou , lékař to nevědel posoudit řek že si to mám natírat ale mám pocit že to dělám zbytečne a jen mi to na míste zbytečne červená díky hezký den

Odpověď odborníka:

Wartec obsahuje agresivní látku, kterou by jste neměl používat, pokud nejde o kondylomata.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: