Bradavice na palci

Mám na palci pravé nohy už asi 2 roky bradavicu. Před 4 měsíci jsem si ji nechala vypálit a doktorka mi poté předepsala Verrumal. Tím jsem ji mazala 2 týdny a pak jsem přestala, v domnění, že jsem se jí zbavila. Bohužel ji tam mám pořád. Tak ji přibližně týden potírám 2x denně Verrumalem, ale vypadá čím dál tím hůř. Mám se znovu objednat k lékaři nebo mám zůstat u Verrumalu? Měla bych zkusit nějakou alternativní léčbu (česnek, eukalyptus)? Děkuji za odpověď, pěkný den.

Odpověď odborníka:

Pavlíno, alternativní léčba spíše ne, doporučuji návštěvu kožního. Přeji pěkný den a brzké uzdravení.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pšeničné klíčky
Články: Pšeničné klíčky
Pěstování obilnin provází...
Nebojte se kolonoskopie!
Články: Nebojte se kolonoskopie!
Kolonoskopické vyšetření...
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina plic
Články: Rakovina plic
Rakovina plic je...
Porod do vody: lepší volba, či pouhý módní výstřelek?
Články: Porod do vody: lepší volba, či pouhý módní výstřelek?
Ženy dnes již aktivně mluví...
Těžké nohy? Venotonika zlehčí váš krok
Články: Těžké nohy? Venotonika zlehčí váš krok
Pocit těžkých nohou obvykle...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x