Bradavice v těhotenství

Dobrý den, na velkém stydkém pysku mám bradavici a jsem ve 14. týdnu těhotenství. Muj gynekolog mi tvrdí, že po dobu těhotenství se tím nedá nic dělat. Chtěla bych prosím znát nazor druhého lékaře. T bradavice mi přijde, že roste a hodně se za ní stydím před svým partnerem a moc si nedokážu představit, že ji tam budu mít ještě 6 měsíců. Děkuji moc za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můj názor je, že by bradavice zřejmě condyloma accumitum by mělo být odstraněno. Nejlépe je v těhotenství aplikovat tekutý dusík, miminko neohrozí a pro vás to znamená, že to bude jen lehce pálit. Nevýhodou je, že se to musí opakovat. Pokud se jedná o fibrom (měkká papulka barvy kůže na stopce, tak ten by se mohl ponechat. LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: