Bulka pod kůží

Dobrý den, asi po třetím dnu braní antibiotik jsem nahmatal v horní oblasti stehna v blízkosti třísel pod kůží bulku která se mi mírně zvětšovala až do míry cca 0,9 cm a po dobráni antibiotik se výrazně zmenšila. Nyní po měsíci se znovu zpátky většila. Není nijak barevně výrazná a bolí jen při stisknutí, je přímo pod kůží. Je tedy nutné mít obavy ?

Odpověď odborníka:

Asi jde o mízní uzlinu, její opětovné zvětšení je známkou infekce.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Neuropatie, bolestivý následek cukrovky i pásového oparu
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Diabetologické vyšetření
Články: Diabetologické vyšetření
Diabetologické vyšetření je...
Znáte nejčastější příčiny špatného trávení?
Články: Znáte nejčastější příčiny špatného trávení?
Trávicí obtíže postihnou...
Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Články: Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Když se řekne žloutenka...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: