Bulka u konečníku

dobrý den,můj přítel dneska oběvil bulku u konečníku,zatím ho nebolí a ani nekrvácí,stolici má v pořádku,má to zduřelé,můžete mi prosím poradit co to může být?Příznaky na hemeroidy nemá,předem děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Záležitost vyžaduje lékařské vyšetření, je možné, že se tvoří kolemkonečníkový absces, který by mohl vyžadovat i chirurgický zákrok. Je to častá potíž, ale bez vyšetření na chirurgické ambulanci ve vašem místě se to neobejde.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Články: Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Horečka není nemoc, ale...
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Články: Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Následkem poškození...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Očkování proti klíšťové encefalitidě
Články: Očkování proti klíšťové encefalitidě
Ideálním způsobem prevence...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: