Bušení srdce

Dobrý den, už asi 4 měsíce mám problém s tím, že se mi jen tak rozbuší srdce a bije celý den 90 puls a taky takový divný pocit na levé straně hrudi takový jako svíravý až nepříjemný. Mám problém s páteří ale také trpím stavy úzkosti, na které jsem léčen u psychiatra. S tou bolestí na hrudi jsem ještě u lékaře nebyl, má kamarádka, co pracuje na kardiologii, říkala, že kdyby to bylo něco se srdcem, tak po těch 4 měsících už bych tady asi nebyl, ale já nevím, co mám dělat, k doktorovi se něak moc dobře nedostanu, protože jak mám někam jít, zahrnou mě ty úzskostné stavy.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, poruchy srdečního rytmu souvisí s psychickým stavem,ale při větších a dlouhodobějších problémech by mohlo jít i o organické postižení srdce, které se vyloučí na ekg ev. na echo-srdce.To vám doporučí i váš obvodní lékař, praktik.Neváhejte proto s jeho návštěvou,protože fakt,že bude všechno v pořádku vám může hodně ulehčit zase ve stavu psychiky a zlepšit i úzkostné stavy.Všechno se vším souvisí...Chápu vás,ale pokuste se,určitě to za tu chvilku úzkosti a nejistoty stojí.... Pěkný den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
Příznaky spojené s Crohnovou chorobou ovlivňuje také menstruační cyklus
Roztroušená skleróza: s psychoterapií se žije lépe
Články: Roztroušená skleróza: s psychoterapií se žije lépe
Léčba roztroušené sklerózy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: