Bušení srdce a další příznaky

Už asi týden mi buší srdce tak že ho slyším i to cítím je mi to celkem už nepříjemné. Byla jsem s tím u doktorky ta mi měřila tlak ten byl v pořádku i ekg bylo normální. To mi potom dělali ještě jednou a bylo trochu jiné zase u jiného doktora. Tak mi paní doktorka napsala neurol a vasocardin. Když si vezmu neurol je to tak 2-3 hodiny v klidu a pak mě zase začne bít. Je možné, že jsou to nervy? Nebo co by to mohlo být? Děkuji

Odpověď odborníka:

Michaelo, ano, pokud byla vyšetření EKG a fyzikální vyšetření srdce v pořádku, může se jednat o vliv nervů, stresu, psychiky. Doporučila bych ještě ECHO srdce a vyšetření štítné žlázy pro úplnost. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: