Ca 125

Dobry den, pri laparoskopii mi nebyla potvrzena endometriosa ani nalezen jiny patolog.nalez, krome nepruchodnosti vejcovodu .hodnotu ca 125 mam 57, kterou prisuzuje gyn. prave endom., presto ze ji nevidel...z toho duvodu jsem podstoupila biochem.vys.moce, krve, sono bricha, vse ok.v dobe odberu jsem mela ale cystu o vel 3cm. Mam podstoupit dalsi vys. nebo mohla zp.zvyseni pritomnost cysty? Je hodnota markru přilis alarmujici?dekuji

Odpověď odborníka:

Marker není specifický jen pro jedno onemocnění,mírně zvýšené hodnoty nemaligního původu nalézáme u benigních onemocnění ovarií a endometria a u některých hemodialyzovaných pacientů, ev. u některých těhotných, zvýšení u vás je minimální,bylo by vhodné jej zopakovat s časovým odstupem cca 2-3 měsíců. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x