Calibrum baby plan

Dobrý den. S manželem plánujeme druhé miminko a chtěla jsem se zeptat jestli můžu užívat vitamíny Calibrum Baby plán 6 měsíců před plánovaným početím? Na syna jsme čekali 7 měsíců. Je lepší tělo na těhotenství připravit užíváním těchto vitamínů a je možné, že se zadaří dřív? Děkuji za odpověď. M.H.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Martino, vitamíny můžete užívat i 6 měsíců před plánovaným početím, nicméně nečekejte, že díky vitamínům otěhotníte dříve. Každopádně tělu prospějete dodáním potřebných vitamínů, minerálů a dalších důležitých látek obsažených v tabletkách.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: